ZIE JE OP TEGEN HET UITPROBEREN VAN LENZEN? DAT IS ECHT NIET NODIG

Voor alles is een eerste keer: je eerste dag op de middelbare school, je eerste kus… en ook de eerste keer dat je contactlenzen draagt. En wat helemaal is meegenomen is dat je de techniek zo onder de knie hebt.

ALS WIJ HET KUNNEN, KUN JIJ HET OOK

Misschien aarzel je nog even om een lens op je oog aan te brengen.. Dat is begrijpelijk. Zo zijn we allemaal begonnen. Maar het is veel eenvoudiger dan je denkt. Miljoenen personen over de hele wereld dragen contactlenzen en binnen de kortste tijd ben je eraan gewend.

Placeholder

JE HOEFT JEZELF NERGENS ZORGEN OVER TE MAKEN

Je bent niet de eerste persoon die contactlenzen gaat uitproberen, en ook niet de laatste. De contactlenstechnologie heeft de laatste jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt, net als alle andere vormen van technologie. Elk lenstype heeft unieke eigenschappen die de lens zo comfortabel mogelijk maken.

Placeholder

LENZEN PROBLEEMLOOS IN EN UITDOEN

Contactlenzen in doen en uitdoen is echt niet moeilijker dan je veters strikken of je tanden poetsen. In een mum van tijd kun je de natuurlijke knipperreflex van je oog bij naderende voorwerpen in bedwang houden. Bekijk deze video waarin we laten zien hoe je op de juiste manier je lenzen aanbrengt en uithaalt.

EEN GOEDE SPECIALIST IS GOUD WAARD

Ons belangrijkste advies aan iedereen die voor het eerst contactlenzen gaat dragen: ga langs bij een specialist. We adviseren je om eerst naar een specialist te gaan voor advies over het dragen van lenzen. In heel Europa zijn namelijk bijna 9000 specialisten geregistreerd op onze website, en er zit er vast ook een bij jou in de buurt.

Placeholder

DAGLENZEN OF MAANDLENZEN, WAT IS HET VERSCHIL?

DAGLENZEN

Contactlenzen voor eenmalig gebruik die één dag meegaan. Geen reiniging nodig.

LEES MEER

MAANDLENZEN

Contactlenzen die een maand lang dagelijks worden gedragen. Ze moeten dagelijks worden gereinigd en opgeborgen.

LEES MEER