DAILIES TOTAL1® MULTIFOCAL

DAGLENZEN MET WATERGRADIËNTTECHNOLOGIE VOOR PERSONEN MET OUDERDOMSVERZIENDHEID

 • Scherp en helder zicht van dichtbij en veraf+
 • De lens die aanvoelt alsof je 'm niet draagt1,2
 • Helpt droge ogen voorkomen wanneer dit nodig is10,41,42

 

 

DAILIES TOTAL1® Multifocal

 

OVER DAILIES TOTAL1® MULTIFOCAL

SCHERP EN HELDER ZICHT DICHTBIJ EN VERAF+

Je smartphone aflezen, tv-kijken of werken op je pc, het kan allemaal zonder enige beperking. Het optische ontwerp met uniek Precision Profile zorgt voor vloeiende overgangen tussen zicht van dichtbij, veraf of daartussenin.

 

DE LENS MET UNIEKE EIGENSCHAPPEN34,35

DAILIES TOTAL1® Multifocal-contactlenzen zijn zo comfortabel dat je ze met plezier draagt, ook wanneer je dag extra lang is. Dankzij bijna 100% water34 op het buitenste oppervlak1 is een subtiel vochtkussentje het enige wat met je ogen in aanraking komt. Van dit vochtkussentje is aangetoond dat het wel 16 uur lang egaal blijft11.

 

HELPT DROGE OGEN TE VOORKOMEN WANNEER DAT NODIG IS10

Vanuit de lens vloeit een natuurlijk bestanddeel van het traanvocht, waardoor het oog beter beschermd wordt tegen verdampen van de beschermende traanlaag. Dit helpt droge ogen te voorkomen wanneer dat nodig is10.

 

 

 

 

DAILIES TOTAL 1 Multifocal technology and user

AANBEVOLEN VOOR

 • Personen met ouderdomsverziendheid die daglenzen dragen
 • Personen met ouderdomsverziendheid die hinder hebben van droge ogen°°°°
 • De ultieme ervaring voor lensdragers

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Wanneer je jezelf afvraagt of DAILIES TOTAL1® Multifocal geschikt zijn voor jou, raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

 

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Daglenzen zijn ontworpen om eenmalig te worden gedragen. Meestal worden ze verkocht in verpakkingen van 30 of 90 lenzen. Elke lens zit in een aparte kleine blisterverpakking. Daglenzen doe je gewoon 's ochtends in, en aan het einde van de dag doe je ze uit en gooi je ze weg.

   

  Het is normaal dat je gezichtsvermogen in de loop der jaren verandert. Raadpleeg je oogzorgspecialist voor een regelmatige controle van je ogen. Wij adviseren een jaarlijkse controle.

   

  Ouderdomsverziendheid is een natuurlijke verandering waar we allemaal mee te maken krijgen en waardoor het lastiger wordt om op korte afstand te zien en te lezen. Naarmate we ouder worden verliezen onze ogen een deel van hun elasticiteit. Daardoor gaat ook het vermogen om scherp te stellen voor verschillende afstanden gedeeltelijk verloren. Dit is een geleidelijk proces. Tegenwoordig zijn contactlenzen een populaire optie voor ouderdomsverziendheid.

   

  De draagduur van daglenzen begint bij het in doen 's ochtends en eindigt bij het uitdoen vroeg of laat in de avond. Wij adviseren je om de aanwijzingen van je oogzorgspecialist nauwgezet op te volgen.

   

  Multifocale maandlenzen zijn hetzelfde als normale maandlenzen, maar met één belangrijk verschil: het zijn contactlenzen voor mensen met ouderdomsverziendheid. Ze zijn zodanig ontworpen dat de dragers voorwerpen van dichtbij, op tussenafstand en ver weg scherp zien.+