DAILIES® AquaComfort PLUS® MULTIFOCAL

MULTIFOCALE DAGLENZEN VOOR PERSONEN MET OUDERDOMSVERZIENDHEID

 • Scherp en helder zicht van dichtbij en veraf+
 • Verfrissend draagcomfort gedurende de hele dag~
 • Reinigen hoeft niet: je gebruikt elke dag een nieuwe lens
DAILIES TOTAL1® Multifocal

 

OVER DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® MULTIFOCAL

SCHERP EN HELDER ZICHT DICHTBIJ EN VERAF

Je smartphone aflezen, werken op je pc of tv-kijken, het kan allemaal zonder enige beperking. Het Precision Profile Design is een uniek optisch ontwerp wat zorgt voor vloeiende overgangen tussen zicht van dichtbij, veraf en alles daartussenin.

 

VERFRISSEND DRAAGCOMFORT GEDURENDE DE HELE DAG~

Met frisse ogen van kantoor naar de sportschool en daarna uit eten. Je lenzen blijven vochtig dankzij drie actieve bevochtigingsmiddelen die vrijkomen wanneer je met je ogen knippert. 93% van de DAILIES®-dragers gaf aan dat deze lenzen de hele dag lang draagcomfort bieden44.

 

REINIGEN HOEFT NIET: JE GEBRUIKT ELKE DAG NIEUWE LENZEN

Dagelijks een paar nieuwe lenzen betekent geen gedoe. Je doet gewoon 's ochtends een paar nieuwe lenzen in en in de avonds gooi je je gebruikte lenzen weg.

 

DAILIES TOTAL 1 Multifocal technology and user

AANBEVOLEN VOOR

 • Personen met ouderdomsverziendheid die daglenzen dragen
 • Dagelijks of incidenteel gebruik bij sport, werk of spel
 • Personen met seizoensgebonden allergieën+6

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Wanneer je jezelf afvraagt of DAILIES® AquaComfort PLUS® Multifocal contactlenzen geschikt voor jou zijn, raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

 

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Het is normaal dat je gezichtsvermogen in de loop der jaren verandert. Raadpleeg je oogzorgspecialist voor een regelmatige controle van je ogen. Wij adviseren een jaarlijkse controle.

   

  Ouderdomsverziendheid is een natuurlijke verandering waar we allemaal mee te maken krijgen en waardoor het lastiger wordt om op korte afstand te zien en te lezen. Naarmate we ouder worden verliezen onze ogen een deel van hun elasticiteit. Daardoor gaat ook het vermogen om scherp te stellen voor verschillende afstanden gedeeltelijk verloren. Dit is een geleidelijk proces. Tegenwoordig zijn contactlenzen een populaire optie voor ouderdomsverziendheid.

   

  De draagduur van daglenzen begint bij het in doen 's ochtends en eindigt bij het uitdoen vroeg of laat in de avond. Wij adviseren je om de aanwijzingen van je oogzorgspecialist nauwgezet op te volgen.

   

  Voor daglenzen is geen verzorging nodig vóór of na het dragen. 's Ochtends doe je ze gewoon in en 's avonds gooi je ze weg.

   

  Multifocale maandlenzen zijn hetzelfde als normale maandlenzen, maar met één belangrijk verschil: het zijn contactlenzen voor mensen met ouderdomsverziendheid. Ze zijn zodanig ontworpen dat de dragers voorwerpen van dichtbij, op tussenafstand en ver weg scherp zien.+