AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism

MAANDLENZEN VOOR PERSONEN MET ASTIGMATISME

 • Aanhoudend draagcomfort vanaf dag 1 tot en met dag 3013
 • Constante bescherming tegen irriterende afzettingen voor langer draagcomfort14
 • Langdurige bevochtiging15

 

 

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism pack shot

 

OVER AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® FOR ASTIGMATISM

AANHOUDEND DRAAGCOMFORT, VANAF DAG 1 TOT EN MET DAG 3013

Dankzij de HydraGlyde® Moisture Matrix wordt je lens de hele dag door continu gehydrateerd, voor langdurig draagcomfort16. Volgens 9 op de 10 dragers bieden de lenzen inderdaad de hele dag lang een goed algeheel draagcomfort17.

 

CONSTANTE BESCHERMING TEGEN IRRITERENDE AFZETTINGEN, VOOR LANGER DRAAGCOMFORT14

Droge ogen en ongemak zijn gewoonweg onaanvaardbaar bij het dragen van contactlenzen. Daarom beschikken AIR OPTIX®-contactlenzen over SmartShield®-technologie, die helpt je lenzen te beschermen tegen irriterende afzettingen. Hierdoor kun je genieten van langer draagcomfort, de hele maand lang14.

 

LANGDURIGE BEVOCHTIGING17

Hoe je dag ook verloopt, je moet kunnen vertrouwen op contactlenzen. AIR OPTIX® plus HydraGlyde®-lenzen maken gebruik van de HydraGlyde® Moisture Matrix-technologie, de technologie die de lens vochtig houdt, voor continue bevochtiging gedurende de hele dag17,°.

TIP: gebruik OPTI-FREE® PureMoist® of AOSEPT® PLUS met HydraGlyde® voor de verzorging van je AIR OPTIX® plus HydraGlyde®-contactlenzen, voor nog meer uren draagcomfort°°, °°°, 18-20.

 

Girl wearing contact lenses on a carousel

 

 

AANBEVOLEN VOOR

 • Personen met astigmatisme
 • Personen die nooit eerder contactlenzen hebben gedragen
 • Dragers van maandlenzen die de hele dag lang draagcomfort willen, elke dag weer.12

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Als je vragen hebt of jezelf afvraagt of AIR OPTIX® plus HydraGlyde® contactlenzen voor astigmatisme geschikt zijn voor jou, raadpleeg dan je specialist.

 

 

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Zorg dat je je handen grondig wast en afdroogt. Plaats de contactlens op je wijsvinger. Trek met de middel- of ringvinger van dezelfde hand het onderste ooglid naar beneden, terwijl je met je andere hand het bovenste ooglid wijd openhoudt. Kijk recht naar de contactlens of in een spiegel en plaats de lens vervolgens direct op het midden van je oog. Nadat je de contactlens hebt ingebracht, laat je langzaam het onderste en daarna het bovenste ooglid los. Knipper met je oog, waarna de contactlens op zijn plaats moet zitten.

  Je kunt ook op Play tikken op onze handige instructievideo. Hierin wordt uitgelegd hoe je eenvoudig een paar contactlenzen in en uitdoet.

   

  Het is normaal dat je gezichtsvermogen in de loop der jaren verandert. Raadpleeg je oogzorgspecialist voor een regelmatige controle van je ogen. Wij adviseren een jaarlijkse controle.

   

  Hiervoor kan je altijd terecht bij je oogzorgspecialist. Deze meet je ogen en adviseert je over het juiste lenstype. Ook kun je kijken wat andere lensdragers zeggen over het dragen van lenzen.

  Astigmatisme is een veel voorkomende en meestal niet-ernstige oogaandoening die leidt tot een wazig, vervormd of ‘vaag’ beeld. De aandoening treedt op wanneer de vorm van het hoornvlies geen perfecte kromming heeft. Hoe onregelmatiger de vorm van het oog, hoe waarschijnlijker het is dat je corrigerende lenzen nodig hebt om lichtstralen beter te focussen.

   

  Torische maandlenzen zijn hetzelfde als normale maandlenzen, maar met één belangrijk verschil: het zijn contactlenzen voor personen het astigmatisme. Astigmatisme is een reflectieafwijking waarbij het licht niet gelijkmatig door het oog op het netvlies wordt gebundeld. Dit veroorzaakt een wazig beeld. Bij een lichte vorm van astigmatisme zijn de symptomen soms niet waarneembaar en kunnen ze onopgemerkt blijven.